Cautare

62709 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012 din spitalu boli infectioase" (6.68 secunde)
Marian Vanghelie va merge, in prima zi a vizitei sale in SUA, la Departamentul de Stat, se va intalni cu directorul Serviciului Public de alimentare cu apa si retele de canalizare al Washington D.C.
Miscarea de Rezistenta informeaza : Marius Tuca si Marius Manole revin, din 12 septembrie, la matinalul Smart FM (Autor: Cristi Semeghin) Smart FM (107,3 FM), trece la grila de toamna, de luni, 12 septembrie 2016.
Miscarea de Rezistenta informeaza: ... In Romania, rujeola a provocat 31 de decese din cele 35 inregistrate in Europa, in ultimele 12 luni (Autoare: ... Situatia la nivel european, anuntata la data de 11 iulie de catre OMS, reprezinta un argument in favorarea acestei propuneri.
Cele sapte persoane inscrise pentru functiile de conducere din cadrul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Constanta au trecut prin "mana" comisiei de evaluare a Ministerului Sanatatii. Astfel, pe data de 19 mai a. ... Catalin Grasa - pentru postul de director adjunct asistenta medicala, dr.
Corpul de Geniu al Fortelor Terestre ale Statelor Unite din Europa (USACE), in colaborare cu Agentia de Aparare Antiracheta - U.S Missile Defense Agency (MDA), Comandamentul European al Statelor Unite - U.S.
Gabriela Antoniu) Fostul premier Victor Ponta prezinta pe pagina sa de Facebook ceea ce numeste ADEVARUL DESPRE SCANDALUL BLAIR, SITUATIA ASA CUM A FOST IN REALITATE, dupa ce judecatorii de la instanta suprema au decis sa-i ridice interdictia de a vorbi in public despre acuzatiile aduse de procurorii DNA Ploiesti.
Sa cerem proiectul de buget direct F.M.I. ... Stimati colegi, la inceputul saptamanii i-am adresat o interpelare Primului Ministru in legatura cu motivele pentru care Parlamentul nu a primit nici pana la aceasta data proiectul de buget pentru anul viitor.
La aceasta data, in 1866, Principele Carol I era proclamat "domnitor al tuturor romanilor". ... Adus din Germania cu scopul de a consolida unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, Carol I de Hohenzollern-Sigmaringen si-a indeplinit misiunea, spun istoricii, iar dupa razboiul din 1877-1878 Romania obtinea independenta.
Un student craiovean arata de ce este bine ca tinerii de varsta lui sa-si foloseasca inteligenta in scop pozitiv, invatand sa faca bani pe Bursa. Ideile tanarului sunt sustinute de un cadru universitar, si el investitor pe Bursa, si de catre alti "jucatori"
Copii cu risc de orbire din cauza diabetului (Autoare: ... creste numarul tinerilor ce prezinta complicatii ale diabetului tip 1 Diabetul afecteaza un numar crescand de copii si tineri, avertizeaza Asociatia britanica a diabetului, pe baza unui studiu efectuat in Marea Britanie.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
Din 28 martie, TVR 3 deschide grila de primavara cu editia a doua a concursului Vocea populara.
Filmul ei de debut, "D’ORA" a fost primit cu bratele deschise si cu aplauze la "BAFTA"! Saptamana trecuta, mai precis joi, 18 iulie, actrita si regizoarea Delia Antal a fost coplesita de emotii!
Cum se sarbatoreste Marea Unire la Alba Iulia : Show pirotehnic 3D, concerte, trei tone de fasole si carnati (Autoare: Carla Dinu) O parada spectaculoasa cu 600 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.
Festivalul de Teatru Stefan Iordache - Caracal 2017. Editia a VII-a - in memoriam Gheorghe Dinica - 23-30 aprilie 2017 Program - DUMINICA 23 APRILIE ora 19:00 - CEI TREI M.
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
Spectacolul Lord Of The Dance de la Bucuresti - din data de 14 martie a starnit interesul unui numar foarte mare de spectatori. Din acelasi motiv a fost adaugata si cea de-a doua reprezentatie, ce va avea loc mai devreme decat cea stabilita initial.
Sunt in orice spital, mai ales in sectiile de terapia intensiva, chiar daca acestea sunt saloane cu unul-doi pacienti/ mariustuca.ro / Autoare:
Magda Marincovici) Dintre cei 30% de bolnavi, care au sansa de a se vindeca de febra hemoragica Ebola, unii acuza stari de oboseala, dureri sau dificultati cognitive, mai multe saptamani, chiar luni la rand. ... Exista un infern al bolii cu cortegiul de temeri si simptome.
Peste 1.100 de persoane muscate de caini, in primele patru luni In timp ce "Matei Bals" spune ca numai 4.000 de oameni s-au prezentat la ei Peste 1.100 de persoane au fost muscate de caini in Bucuresti, in primele patru luni ale anului, cele mai multe cazuri fiind in Sectorul 6, iar cele mai putine in Sectorul 1, a declarat Razvan Bancescu, cordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor.
google-analytics.com